Kripto Bağış

Google Ödeme ile BCL KYC Tamamlama 2.Kısım

 Passbase ile kimlik doğrulama



Google ödemeyi yaptıktan sonra en son işlem selfi ve kimlik kartımızı tarama işlemidir. Bu işlemi Passbase şirketine ait uygulama ile yapacağız. Aşağıda ki resimlerde yapmamız gereken işlemleri yine sırası ile paylaşıyorum. Sıralama işleminde sıra düzenine koymak baya uğraştırdı umarım doğru sıralama yaparak sizlere yardımcı oluruz. Eğer hata ve eksik ekran görüntüsü varsa şimdiden kusurumuza bakmayın. :)

Ancak sistem sizi zaten yönlendiriyor bizler önceden bir fikir sahibi olmanız için bu yazıyı ve çalışmayı yapıyoruz.




Selfi çekme koşullarına ve uyarılarına dikkat edin.





Selfi çekme koşullarına ve uyarılarına dikkat edin. Resminiz net değilse onaylamayın tekrar net çekene kadar deneyin.



Aşağıdaki resimde kimlik tarama koşullarına dikkat edin. Kimliğinizin net bir şekilde ön ve arka taramasını mutlaka yapın. Kimlik net taranmazsa KYC süreciniz de sorun yaşarsınız.



Aşağıda ki resimde Onaylamak kısmına tıklamasanız da KYC işlemlerini bitirdiğiniz için sistem otomatikman onaylıyor. Ve uzun zamandır sürekli karşımıza çıkan bu KYC Prosedürü sayfasından kurtuluyoruz. :)


Aşağıda ki resimde Mavi olan KYC simgesi bilgilerimizin Passbase tarafından işlendiğini ve eğer hatasız bir işlem ( selfi ve kimlik taraması ) yaptıysak onaylanmak üzere beklediğini gösteriyor.


İşlemimiz onayladı ve " Level Up " olarak ekran bilgilendirmesi geldi. OK diyerek bilgi ekranını kapatıyoruz.


Aşağıda ki resimde gördüğünüz gibi KYC sürecini başarılı bir şekilde tamamladık ve bitirdik. Artık BCL ödeme zamanının BCL geliştirici ekibi tarafından açıklanmasını bekleyeceğiz.


Her zaman söylediğim gibi arkadaşlar biz de sizin gibi madenciyiz diğer şahıslar gibi " BCL geliştirici ekibinin paralı elemanları " değiliz. Aramızda ki fark çok büyük en basitinden en önemlisini söyleyeyim " Biz özgürce eleştiririz ve kendimizin dolandırılmasını istemediğimiz gibi sizlerinden dolandırılmasını istemeyiz. Ancak diğerleri bunu yapamazlar. " Biliyorsunuz bu tür işlerde sistemin içinde olan zarar görmez çünkü reklam yaparak parasını alır. Ne zaman çıkacağını bilir. 

Ve yine biliyorsunuz ki dolandırılmadan yatırım yapmak şu devirde gerçekten çok zor. ( FTX borsa çöküşü, Celcius vs. )  Böyle olduğu için kim olursa olsun " 1 TL " bile artık kimse dolandırılmak istemiyor bunu biliyoruz. Bu tür ponziciler ve dolandırıcılar mutlaka olacaktır keşke hepsi yok olsa ama bu savaş her zaman olacak. 

Bu yüzden risk alabileceğiniz ve kaybettiğiniz de üzülmeyeceğiniz miktarlarda işlem yapın. 


Not : Bitcoin Legend uygulamasını duymayan arkadaşlarım google play den ve app store den indirebilirler. İndirdikten sonra gmail ile oturum açarak giriş yapın ve anasayfa da " Tavsiye Kodu " yazan yere süper madenci kodu olan " tyismkp244 " yazarak 10 BCL kazanarak madencilige avantajlı başlayın.







Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Merhabalar Metehan Bey,
    Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı size tşk ederiz. Bende bir madenci olarak hep sizi takip ettim ve paylaşmış olduğumuz bütün yazıları ve bilgileri takip ettim. Kyc sürecini tamamladıktan sonra madencilige devam edebilir miyiz? Ve toplamış olduğumuz bcl leri istediğimiz zaman satabilecek miyiz? Tşk ederiz.
    ( Tabi bu arada size güvenerek ben ve bir kaç arkadaşım kyc işlemini yapacağız:-) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip ettiğiniz ve güvendiğiniz için biz teşekkür ederiz. Madencilik halvinglerle doğru orantılı olarak devam edecekti ancak telegram kanalımızdan bahsettiğimiz gibi halving ve yol haritasından sapıldı. Kısaca şuan madencilik KYC sürecinde devam ediyor ancak yukarıda bahsettiğim gibi bu sapmaların sonucunda her şey BCL ekibinin alacağı kararlara bağlı. Bu yüzden madencilik ne kadar devam edecek net bir şey diyemiyoruz. Bir kurala bağlı şekilde devam eden bir sistem hakkında net çıkarımlar yapabiliriz. Ancak o kuraldan sapılıyorsa işte o zaman ortada netlikte kalmıyor. Ve yine kısaca biz devam eder deriz yarın BCL ekibi " madencilik 1 ay sonra bitecek der " bu sözden dolayı zor durumda kalırız. :) Bizlere ödenecek BCL ler hakkında ise ödeme zamanı BCL ekibi tarafından bir duyuru ile duyurulacak. Ödeme yapılmaya başladığı zaman uygulamada ki cüzdanlara BCL ler yatırılır ve bu BCL lerin cüzdandan çekilmesine ekip tarafından izin verildiği zaman istediğiniz borsa da satışını yapabilirsiniz.

      Sil
  2. Kyc doğrulaması için kazıdığımız bcl lerden neden almıyorlar da 6 dolar istiyorlar? 4000 bcl kazımışım. 1000 bcl vereyim üstü onlarda kalsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu ücret konusunda bir çok tahmin ve açıklama yaptık. Kısaca, " Bcl ekibi için bir kaynak yaratma düşüncesi ve bu kaynağa bağlı bir çok değişkenin oluşturulması " diyelim. :)

      Sil
  3. Abi sana nasıl ulaşabilirim kyc için bir kaç sorun olacakti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, telegram kanalından bahsettiğim gibi çok fazla zamanım olmuyor. Buradan https://6yolunbilgesi.blogspot.com/p/bize-ulasn.html nasıl bir sorun yaşadığınızı yazın.

      Sil