Kripto Bağış

BCL Kyc ile en son bilgi.

 BCL Kyc ile en son bilgi.




BCL geliştiri ekibi tarafından verilen bilgiler de KYC nin Eylül ayına kaldığını anlıyoruz. Umarım daha erken zamanda bitirirler ve başka bir gecikme olmaz.

 En son bilgiler şöyle ;

" KYC Anketine göre para çekme programı Kullanıcıların ve Elçilerin aktif katılımı için teşekkür ederiz.  Şu anda 2.40 milyon kullanıcısı var.  

KYC anketi resmi telegrama katılımınızla sona erdi.  Anket sonuçlarını yansıttıktan sonra, BCL vakfının KYC anketinin sonuçlarını yansıtan bir KYC geliştirme, yerleşim, stake ve kilitleme programı hazırlaması gerekiyor.  

BCL'nin geri çekilmesi için gereken süreyi azaltmak için, BCL çekirdek ekibi önce kendi başına stake & lockup kodlama yapıyor.  

KYC anketinin sonucu 

1. Anketin Priod'u: 6 Nisan ~ 20 Nisan (14 gün) 

2. KYC Kimlik Doğrulama Yöntemi (32.216 oy) 

-.  (% 27 , 8.837 oy ) Sadece pasaport : Kullanıcı ücreti yok , 2 ay sürüyor ) 

- .  (% 73 , 23.379 oy ) Pasaport , kimlik kartı , Sürücü Belgesi veya Oy kağıdından seçim 

: 6 $ Kullanıcı maliyeti , 4 ay sürer 

* Kullanıcının dış kaynaklı geliştirme için ödenen 6 $ maliyetini azaltmak için , 15 BCL airdrop sadece KYC için planlanmıştır  kimliği doğrulanmış kullanıcılar

3. KYC doğrulama yaşı (38.232 oy) 

- .  (% 13 , 5.059 oy ) 12 yaşından büyükler 

- .  (% 7 , 2.775 oy ) 15 yaş üstü 

- .  (% 53 , 20.322 oy ) 18 yaşından büyük 

- . ( % 27 , 10.057 oy ) Yetişkinlerin Üzerinde 


Geri Çekilme programı 

1. Para çekme prosedürü 

Staking & Kilitleme ( Mayıs )

 - > KYC geliştirme ve testi ( Mayıs - Ağustos ) 

- > KYC kimlik doğrulaması ve Hesap Görme  (Eylül) 

Kesin mutabakat tutarı, kişinin ve önerilen kişinin KYC doğrulama sonucuna göre değişiklik göstermektedir.  

2. KYC Standardı :

 -  Kişi başına bir hesap 

-  Yaş : 18 yaşından büyük 

-  Gerçek isim : KYC belgesindeki isim ve dil ile eşleşmelidir

 -  KYC belgesi: Pasaport, Kimlik kartı, Sürücü ehliyeti veya Oy kağıdı'nı seçin.  

Kullanıcı Maliyeti : 6 $ ( Yüksek tanıma oranı ile birinci sınıf Al teknolojisini yansıtarak üretimde dış kaynak kullanımı ) 

☆ 15BCL , 6 $'lık maliyeti azaltmak için yalnızca KYC gerçekleştiren kullanıcılara airdrop olarak verilecektir .  

3. Staking & Lockup, KYC ve Uzlaştırma Yöntemi Kılavuz, programa göre üretilecek ve paylaşılacaktır. "

 Yıldızla işaretlenmiş cümlede daha önce söylediğimiz gibi KYC nin 6 dolarlık bir ücreti olduğunu ve KYC yapacak kullanıcıdan nasıl tahsil edileceğine dair henüz bir bilgi verilmedi. Keşke madencilik yaparak kazandığımız BCL tokenlerinden bu alınsaydı çünkü bunu biz dolar olarak ödediğimiz zaman bize 15 BCL Airdrop olarak vereceğini belirtiyor. 6 Dolarlık ücrette en az 2 milyon kullanıcı KYC yapsa 12 Milyon Dolar gibi büyük bir para yapıyor. Bakalım bunun sonucunda nasıl bir tepki doğacak zamanla göreceğiz.

Bu ilk Bloğumu sizler için tekrar lakirdiyor sitemizde ki gibi düzenledim. Ayrıca lakirdiyor sitemiz aktif oluncaya kadar buradan sizlere bilgi sağlayacağım. 



Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Kardeşim ben bu bcl nin para çekme durumu için iatedikleri şeyleri pek fazla anlamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KYC yani kimlik doğrulama yapılması gerekiyor bu da Eylül ayına kaldı. Ayrıca 18 yaşında olmak gerekiyor. KYC de vatandaşlık kimliğinin ön ve arka tarafı BCL ekibinin anlaştığı özel şirketin tahsis ettiği uygulamaya yüklenecektir. Ve kimlik bilgileri bu şirkete gönderilecek ardından kimlik kontrolü onaylanırsa KYC işlemi başarılı olmuş olacaktır. Yazı da belirttiğimiz gibi KYC yapacak kullanıcıdan 6 dolar bir ücret alınacak ancak nasıl alınacağına dair henüz bir bilgi sağlanmadı. Tabi bu bilgi sağlanırsa sizlere hemen buradan ve telegram kanalımızdan bilgi sağlayacağım.

      Sil
  2. Bu kyc vs işi çok uzadı, hiç inandırıcı gelmiyor artık! Pi gibi olmaya başladı...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Pi hiçbir borsada listelenmemiştir. BCL ise Lbank borsasında listelendi. Aynı kefeye koyabilmek için yapılan işlerinde aynı şekilde olması lazım. BCL nin Mayıs ayının sonunda Mexc borsa listeleme duyurusu da var. Takip ediyoruz bakalım bu kötü piyasa şartlarında ne yapacaklar. Ayrıca KYC işinde biz de hata yaptıklarını düşünüyoruz ancak herkes kendi sistemini kurduğu için dışarıdan gelen eleştirileri kimse umursamıyor. Madenciliğe devam edin şuan kaybedecek bir şeyimiz yok.

    YanıtlaSil
  4. KYC artık başlasın önümüzü görelim 🫡

    YanıtlaSil