Kripto Bağış

BCL İlk Taksit Ödemesini Yaptı

BCL İlk Taksit Ödemesini Yaptı




 Telegram kanalımızdan belirttiğim gibi BCL ekibi kendine düşen görevin ilk adımını attı ve BCL taksit ödemesinin ilk taksidini gerçekleştirdi. Kyc yapanlar için ödemelerin yapılacağını belirtmiştik. Henüz KYC yapmayanlar bu ödemeyi alamazlar. Şimdiye kadar eleştirdik ve yanlış yaptıkları noktaları da söyledik. Ancak BCL ekibi için her şey yolunda gidiyor demek FTX ve Luna çöküşlerinden ders almayan ya da BCL geliştirici ekibinin paralı elemanı olan BCL Türkiye ekibi bu gerçeği görmezden gelecektir. Çünkü BCL Türkiye ekibi maaş ve avantajlarından yararlandığı projeyi tabi ki savunacaktır. 

Ancak her zaman söylediğimiz gibi birilerinin shillemesi ( pohpohlaması ya da jan janlaması ) üzerine kripto yatırımı yapmayın. Kendi araştırmanızı yapın ve en önemlisi " Kaybettiğiniz de üzülmeyeceğiniz miktarlarda yatırım yapın " bu kuralı unutmayın ve benimseyin. Bizim farkımız budur ve bizleri o çakallarla aynı kefeye koymayın. Bu doğruluğumuz bize çok kaybettirdi ancak sistem bu diye de böyle yamulmaya gerek yok. Karakter meselesi. Şimdiye kadar sürçü lisan ettikse affola diyoruz ve ödeme alan madencilere hayırlı bereketli olmasını temenni ediyorum.

Umarım proje sürekli ve güçlü bir şekilde yoluna devam eder ve herkes kazanır.

Not : Bitcoin Legend uygulamasını duymayan arkadaşlarım google play den ve app store den indirebilirler. İndirdikten sonra gmail ile oturum açarak giriş yapın ve anasayfa da " Tavsiye Kodu " yazan yere süper madenci kodu olan " tyismkp244 " yazarak 10 BCL kazanarak madencilige avantajlı başlayın.


     BCL takası önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. Lütfen bazı uygulama hatalarını düzelten V 1.5.3 sürümüne güncelleyin. 

KYC çözüm firması Passbase'in hatasından kaynaklanan kullanıcı rahatsızlığından dolayı KYC firması değiştirilerek uygulamaya yansıtılmıştır. Ayrıca, KYC hatalarından kaynaklanan rahatsızlıklar için lütfen aşağıdakilere bakın. 

Uygulama güncellemesinin Google ve Apple tarafından doğrulanması 3-5 gün sürer. 

Ayrıca KYC anlaşmanız için bir kılavuz oluşturduk ve YouTube'da yayınladık. Detaylar aşağıdadır. 

☑ KYC hata çözümü 

1. Ödeme tamam, KYC Değil 

Simge renginin değiştirilmesi : Gri, KYC gerekli -> Beyaz, Ücretsiz KYC 

2. KYC simgesi yok edici simge KYC kırmızı. 

Dokunulduğunda Google formu aracılığıyla manuel kimlik doğrulama isteği. 

3. USDT yatırılırken alt hash hatası Kodlama düzeltmesi tamamlandı 

☑NFT oyununun geliştirilmesi 

Dark Warrior'ın RPG oyunu yayınlandı ve ikinci oyun olan Super Fighter son Beta testinde. Oyunda kazanılan altın ve elmasları G.point'e (oyun puanı) dönüştüren ve G.point'i BCL'ye çeviren takas sitesi şu an kodlama aşamasında. BLC coin, sadece bir madencilik uygulamasında değil, oyunlarda ve gerçek hayatta kullanılan bir coin olarak yeniden doğuyor. 


2022 yılı çoktan kapandı.


Bitcoin Legends projesine katıldıkları için elçilere ve kullanıcılara teşekkür ederiz.

2022'de Bitcoin Legend projesinin başına çok şey geldi.

Lbank ilk kez bir madencilik uygulamasında listelendi ve NFT kartları da verildi.

Ayrıca BCL'den yararlanmak için PlaytoEarn hizmetiyle bir oyun yayınladık.

Son zamanlarda Luna ve FTX olayları nedeniyle kripto para piyasası zor durumda.


Ancak Bitcoin Legend yol haritasını takip etmeye devam edecek.

2023 yılında bitcoinlegend, BCL'nin gerçek hayatta kullanılmasını sağlayacaktır. NFT kartları, NFT oyunları ve alışveriş merkezlerine odaklanacağız.

Kripto para piyasası 2023'te aktif hale geldiğinde, BCL önceden hazırlıklı olduğu için çok değerlenecek.


2023 yılında kullanıcılar ve yatırımcılar için daha fazla program hazırladık;


1. KYC kilit hatası

Mevcut KYC sağlayıcısı olan Passbase'in birçok sorunu var.

Bu nedenle, diğer KYC sağlayıcılarını araştırıyor ve test ediyoruz.

KYC doğrulamasıyla ilgili birçok sorun çözüldü.


2. Kripto para borsalarında ek listelemeler için görüşüyoruz.

Likidite ve işlem hacmi açısından ilk 2 borsadan birini seçmeyi planlıyoruz.

Ocak ayı listeleme için hazırlanıyoruz.


 3. Hesaplaşma, bu haftaya kadar onay zamanı gerektirir.

Önümüzdeki hafta içinde para çekme işlemine devam etmeyi planlıyoruz.

İkinci bir oyun üretildi. Exchange site kodlaması %50 devam ediyor.

Ocak ayında açılıyor. BCL'nin gerçek kullanımının etkisi görünecektir.


 4. KYC ile ilgili TRX ve USDT para yatırma hataları bulundu. 2023 yılı başında kodlama sorununu çözerek yaşanan sıkıntıyı gidereceğiz. Geçmişte para yatıran kullanıcılar herhangi bir kayıp olmaması için ayrı ayrı önlemler alacak.

Yerleşim ile ilgili video çekilmektedir. Önümüzdeki hafta açacağız.






Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Hocam kyc yeşil ama bcl cüzdana yüklenmedi uzlaşma tamam ödeme tamam

    Taksit derken

    kazıdığımız beceleri taksitle mi cüzdana yüklenecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Bcl nin %60 lık kısmı 12 aylık taksitlerle ödenecektir. Ödeme de yapılır çünkü yeni KYC yaptınız. En az 1 ay sürer ödeme gelmesi. Belki duruma göre daha az da sürebilir. Sadece bekleyin. Daha önce cüzdan oluşturdunuz mu ? Eğer oluşturduysanız size " Private key " vermiş olacaktır işte onu kaybetmeyin diye uyarır. O private key i " take previous wallet " yazan yere tıklayın yukarıda koini seçin ve altta " Input private key " yazan yere o keyi gireceksiniz. Sonra " Done " yazan yere tıklayın. Key doğru ise uygulama cüzdanı geri yükler. Key yanlış ise size uyarır verir. Daha önce cüzdan oluşturmadıysanız " push here to make new wallet " yazan yere tıklayın ve koini seçerek yeni bir cüzdan oluşturun.

      Sil
  2. Ben kyc yaptım benim cüzdanım gözükmüyor nedendir âcaba biri yokmu bize yardımcı olsun

    YanıtlaSil
  3. Bcl de benim cüzdana 763 bcl yüklendi şuan yok yardımcı olurmusunuz rica etsem

    YanıtlaSil
  4. Benim cüzda 763 bcl yüklendi 2 gün giriş yapmak isterken ağ hatası verdi çıkış yapıp tekrar girdiğimde xüzda da olan 763 bcl yok oldu yardımcı olur musunuz rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, cüzdan görünüyor mu ? Eğer görünüyorsa ve bcl ler yoksa teknik bir sorun olabilir. Uygulama ile ilgili teknik yardımı da ancak BCL ekibi yapabilir. BCL ekibine ulaşabileceğiniz bir mail adresini buradan paylaşıyorum. mail adresi bitcoinlegend.help@gmail.com İngilizce olarak sorunu belirtin ve ekran görüntüleri ekleyin. Belki de genel bir sorun varsa size bilgi sağlarlar. Bu süreçte siz de şunları deneyebilirsiniz. Uygulamayı kaldırın ve tekrar yükleyin.Uygulamaya kayıtlı mail adresinizle oturum açın. Bu tür resetler yapmanıza rağmen BCL sorunu devam ediyorsa mailden gelen cevapla hareket ediniz.

      Sil
  5. Bcl kazımak için açtım. Bcl lerin çoğu kaybolmuş. Birkaç kırıntı bırakmış

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Bcl yeni Kyc yaptım. Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirildi. Lbank hesabı da açtım. Sanırım önceki mesajları okuduğumda taksit halinde verilecek. Son durum nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. BCL çok kötü bir strateji ile devam ettiği için fiyat iyice çakıldı öncelikle bunu belirtmek isterim. Yine aynı kötü strateji bir çok soruna neden olmaya devam ediyor. Bunlardan biri de aylık BCL taksit ödemelerinde yaşanıyor.Taksitlerin ödenmesi neredeyse 7 aydır bir düzene konmadı. Ayrıca BCL çekimlerinde BNB ücretleri fazla, BCL fiyatı çakıldığı için 1000 bcl 1,35 usd yapıyor ve bunu çekmek için 2 kere işlem yapıyoruz. bu işlemlerde en az 0,00150 bnb ye yakın gass fee ödüyoruz. Bu gass fee ücreti 0,36 cent ve üzeri olabiliyor. Yani çok saçma bir şekilde 1 usd için işlem yapıyoruz. kısaca astarı yüzünden pahalı olmaya başladı. fiyat daha da düşünce hiç çekilmeyecek. çöp bir token için daha değerli bnb yi değiştiriyoruz maalesef bcl ekibi bunu anlamak istemiyor ya da bu saçmalık işlerine geliyor. bu söylediklerime dikkat etmenizi öneririm. ve yine uygulama sürekli ağ hatası veriyor böylece madenciyi çalıştırmamızı da engelliyorlar gibi gelmeye başladı artık. kısaca samimiyetlerine olan inancım kalmadı.

      Sil