Kripto Bağış

Google Ödeme ile BCL KYC Tamamlama 1.Kısım

 Google Ödeme ile BCL KYC Tamamlama 1.Kısım


 

 BCL Madencileri için başladığı günden bu yana sorun olan ve 7 dolarlık ücreti sebebiyle madencilerde şüphe ve ümitsizlik oluşturan BCL nin KYC İşlemini google ödeme yöntemini tercih ederek tamamladık.

Daha önce %40 kilitleme şartı olan ikinci şartın sadece %60 kilitleme yapılarak geçilemediğini, kalan miktarında " Staking " yapılması gerektiğini telegram kanalımızdan resimlerle açıklayarak anlatmıştım. Bu yüzden ikinci kısmı " DONE " olarak tamamlamayanlar kanalımızdan nasıl yapacaklarını öğrenebilirler. Eğer yoğun bir talep olursa burada bir yazı haline getirebilirim.  :)

Şimdi google ödeme ile en fazla 25 dakika da KYC işlemini nasıl tamamlarız onu resimlere verdiğimiz " Kırmızı Numaralarla  " yapılış sırası ile anlatalım. Ok işareti olan yere tıklıyoruz.



Aşağıda ki gibi açılan ekranda kartı seçiyoruz.


Kredi kartı ve ya banka kartı bilgilerinizi gireceksiniz.

Not : Bu ekranda kart bilgileri olduğu için ekran görüntüsü almamıza izin vermedi. Biz de başka bir telefonla bu ekranı çektik. İleri ki kısımda yani KYC için kimlik ve selfi kısmında da bazı kısımların ekran görüntüsünü alamadık ve yine aynı şekilde başka bir telefonla çektik. Şimdiden belirtmek istedim. :)



Yukarıda ki resimde KAYDET yaptıktan sonra aşağıda ki resim de " google kredisi " kullanarak 10 TL indirimle ödemeyi seçebilirsiniz ve kart ödeme işlemini tamamlayın. Google indirimini istemeyenler " 1 Tıkla Satın Al " kısmına tıklayarak ödeme işlemini gerçekleştirin. Biz koşulları okuduk ve kabul ettik siz de yine indirim koşullarına bir göz atın. 

NOT: Google indirimini istemeyenler yazının en sonunda çıkan faturaya mutlaka bakın. :)




Yukarıda " 1 Tıkla Satın Al " kısmına tıklayarak ödeme işlemini gerçekleştirin. Aşağıdaki resimde " Tamam " kısmına tıklayın. Artık ödeme işlemi prosedürünü tamamladınız. :)


Aşağıda ki resimde ise 10 TL indirim kodunu kullanmadık ve bu yüzden fazladan ödeme yaptık. 129.99 + 2 = 131,99 TL  bunu da " Benim google işim olmaz indirimini başına çalsın diyenler ( benim gibi ) " olanlara çıkan fatura tutarını gösterelim diye paylaşıyorum. Google indirimini kardeşimin BCL uygulamasında denedim iki kez ödeme yapmadık yani, yanlış anlaşılmasın. :)




Yazımızın çok uzun olacağını düşünerek iki bölüme ayırmaya karar verdim. Ayrıca ekran görüntüsü alamadığımız ve başka bir telefonla çektiğimiz için resimlerde düzenlemeler yapmamız gerekiyor. Bu düzenlemeler zaman alıyor. Ve yine ayrıca Dünya Kupası final maçları da akşam saatlerinde olduğu için tabi ki izliyoruz. :)

Yazının ikinci kısmına bu linkten ulaşabilirsiniz ---> Google Ödeme ile BCL KYC Tamamlama 2.Kısım


Not: Bitcoin Legend uygulamasını duymayan arkadaşlarım google play den ve app store den indirebilirler. İndirdikten sonra gmail ile oturum açarak giriş yapın ve anasayfa da " Tavsiye Kodu " yazan yere süper madenci kodu olan " tyismkp244 " yazarak 10 BCL kazanarak madencilige avantajlı başlayın.












Yorum Gönder

0 Yorumlar