Kripto Bağış

PipeFlare İle Bedava Kripto Para Kazanmak

 PipeFlare İle Bedava Kripto Para Kazanmak



 PipeFlare musluk sitesini uzun zamandır kullanıyorum ve sizlere ZEC, MATIC ve sitenin kendi tokeni olan 1FLR token nasıl bedava kazanılır anlatacağım. ( Bundan sonra Pipe olarak kısaltarak bahsedeceğim.) Musluk siteleri kripto piyasası " Ayı Piyasasında " olduğu zaman bedava token kazanmak için en iyi yerlerdendir. Ancak her musluk sitesi bedava token vermeyebilir çünkü 2017 kripto kışında bile bu sitelerin scam yani dolandırıcı olanları bile çıkmıştı. Yada daha yüksek token çekme miktarı koydukları için o miktara gelmek uzun yıllar sürebilirdi. Ancak Pipe sitesi kaliteli bir site ve yukarıda bahsettiğimiz olumsuz durumları şuana kadar hiç yaşamadım. Ancak şunu da belirteyim şuan ZEC ödemesini alabiliyorum çünkü MATIC ve 1FLR token çekme limitlerine henüz ulaşamadım. Bu limitlere ulaşınca bunları da çekebileceğimi düşünüyorum çünkü belirttiğim gibi Binance cüzdanıma ZEC ödemeleri her zaman yapıldı. En yakın 9 Haziran da yapılan ZEC ödemesinin Binance tarafından gönderilen para yatırma mailinin resmini ekleyerek sizlere göstereyim.


 Pipe'ye bu linkten kaydolun ve bedava kripto kazanmaya başlayın " https://pipeflare.io/r/f8r0 "

Site sizden ZEC cüzdan adresi eklemenizi isteyecek ve onu ekledikten sonra günlük 1 kere Claim butonu aktif olacaktır. Bu ZEC koini talep ettikçe ve ödeme koşulları sitede belirtildiği limite ulaştığında otomatik olarak hangi borsanın cüzdan adresini yazdıysanız oraya ZEC gönderilecektir. MATIC ve 1FLR token içinde ödül alma hakkınız olacak. Günlük ödüle ( Daily Rewards ) yazan yere tıkladığınız zaman açılan sayfadan ulaşabilirsiniz. Aşağıda ki resimde kırmızı ile işaretlediğim yer.


 Ödül verilen koin ve token miktarını yükseltecek birkaç ekstra çarpanlardan biride Brave tarayıcı kullanmaktır. Brave tarayıcıyı kullanırsanız 30 gün boyunca ilk hangi ödülü alırsanız o ödül " 1.25 X " kadar artırılarak size ödenecektir. Bu tür ödül artış miktarlarından zaten sitenin ilgili yerlerinde bahsediliyor. Örnek olarak sosyal medya hesaplarınızı bağlarsanız aşağıda resimde gördüğünüz gibi ekstra ödül artırıcı çarpan alıyorsunuz. Hesap bağlarken verdiğiniz izinlere dikkat etmeyi de unutmayın..! Eğer bu izinler sizin için uygunsa sosyal medya hesaplarınızı bağlayın. Önemli Not : Mutlaka mail adresinizi doğrulayın ya da gmail ile bağlanın.


Zec ödülü hariç siteye Metamask cüzdanınızı bağlamanız gerekir. Aşağıda ki resimde bu koşulu belirten yerleri kırmızı olarak işaretledim. CoinMarketCap ( CMC ) ye giderek token ve koinlerin bilgi sayfalarından çok kolay bir şekilde token ve koinleri Metamask cüzdanınıza ekleyebilirsiniz. Önemli Not : Eğer hiç Metamask cüzdan kurulumu yapmadıysanız mutlaka youtube üzerinden bu kurulumu anlatan videoları izleyerek yapabilirsiniz.


 Ayrıca Metamask cüzdanınıza Poligon ( MATIC ) ve diğer ağları eklemek için bu ağların " Scan "  sitelerinin sağ alt köşesinde Metamask kolay eklenti düğmeleri ile hiç uğraşmadan ekleme yapabilirsiniz. Eskiden bu tür kolaylıklar yoktu biz bir ağı Metamask'a eklemek için ağa ait bir sürü ek bilgiyi manuel olarak girerek ağı Metamask'a kaydederdik.  :)


Günlük seri ödül çarpanından aşağıda resimde gördüğünüz gibi bahsetmek istiyorum. Bu seri ZEC ödülünü aldığınız zaman ilerler ve 6. günde " Bonus Spın " aktif olacak ve daha fazla ZEC kazanma şansınız olacaktır. Ve her 7. günde ise ZEC ödülünüzün çarpanı " 2X ten 3,5X " yükseldiğini görüyorsunuz. Yeşil oklar bu serilerin tamamlandığını gösteriyor. 1 ay boyunca artarak ZEC ödülleri almaya devam edeceksiniz.




Bonus Spın' e tıklayınca bir ekran açılacak ve başlattığınız zaman aşağıda resimde gördüğünüz gibi 3 tane farklı kombinasyondan hangisi gelirse ona göre ZEC ödülünü alacaksınız.


Pipe ile anlatacak çok şey var ancak burada kısa olarak bahsetmek istedim. Pipe kripto para kazandıran bir musluk sitesi bunu oyunlaştırarak yapıyor ve eğlenceli bir hale getiriyor. Kendisine ait PYRO NFT leri de mevcuttur. Ayrıca şunu da unutmadan belirteyim aşağıda resimde ödül talep ederken mutlaka " SKIP " yazan yere tıklayın ve açılacak CAPTCH yı doğru çözerek ödülünüzü sorunsuz bir şekilde talep edin. 




Pipe'ye bu linkten kaydolun ve bedava kripto kazanmaya başlayın " https://pipeflare.io/r/f8r0 "

Önemli Not : Bilgilendirme amaçlı yazılmıştır eğer Pyro Nft almayı düşünürseniz lütfen kendi araştırmanızı yapmalısınız.






Yorum Gönder

0 Yorumlar