Kripto Bağış

BCL , 30 Eylül de KYC Başlıyor.

BCL, 30 Eylül de KYC Başlıyor.



 Daha önceki yazılarım da " kimseye zorla KYC yaptıramayacağımı " belirtmiştim ve bunun BCL token kazanmak için bir şart olarak koşulması " küçük hesapların " peşinde koşmak olduğunu düşündürüyor. İnsanlardan 6 dolar KYC parası alarak toplam da 16 milyon 200 bin dolar ( her madenci KYC yaparsa bu kadar para yapıyor ) gelir elde etmek normal karşılanacak bir durum değildir. Bu 6 dolarlık maliyetle ve bir sürü erteleme ile madencilerin güvenini sarstılar. Bir çok insan bundan dolayı BCL uygulamasını çalıştırmayı bıraktı. Yaptıkları bu hatalardan sonra da bizlere, kaçırdığımız reflerinizi KYC yapmaya zorlayın yoksa " KYC yapmayan reflerden kazandığınız BCL tokenlerini ödemeyeceğiz " gibi bir duyuru yapıyorlar. Kimseyi KYC yapmaya zorlayamayız. Herkes kendi " kar - zarar " analizini yapmalıdır. Telegram kanalımızdan kendi düşüncelerimizi açıklamıştık. Bcl ekibi bu yanlış kararları ile kendi topuklarına sıkmaya devam ediyor. Bu berbat kararlardan dolayı projenin sonu nasıl olacak takip ederek göreceğiz.

 [KYC sertifika programı]

Kullanıcıların ve Elçilerin aktif katılımı için teşekkür ederiz.

Şu anda 2.70 milyon kullanıcısı var.

Geçen Nisan ayında KYC yöntemini oyladık. Sonuç olarak, %73'ü pasaportlara ek olarak kimlik ve sürücü belgelerinin eklenmesi yönünde oy kullandı.

https://t.me/official_BitcoinLegend/98


Bu nedenle, BCL Vakfı, geliştirme süresini kısaltmak için AI ve KYC özel şirketini geliştirmesi için görevlendirdi.

Son olarak Eylül ayının sonunda KYC doğrulamasını şu şekilde başlatmak istiyoruz;


☑ KYC içerikleri

1. KYC sertifikasının D-günü : 30 Eylül

2. KYC Standardı

-. kişi başına bir hesap

-. Yaş : 18 yaşından büyük

*18 yaş altı için KYC yöntemi incelendikten sonra ayrıca duyurulacaktır.

-. Gerçek ad : KYC belgesindeki ad ve dille eşleşmelidir

*Uygulama profilinin ve KYC doğrulamasının gerçek adı, cep telefonu numarası, ülkesi ve adresi eşleşmelidir

-. KYC belgesi : Pasaport, Sürücü ehliyeti ve kimlik veya Oy kağıdı

-. Kullanıcı Maliyeti : 6$

(Yüksek tanınırlık oranı ile birinci sınıf yapay zeka teknolojisini yansıtarak üretimde dış kaynak kullanımı)

☆150 BCL, 6$'lık maliyeti düşürmek için yalnızca KYC gerçekleştiren kullanıcılara airdrop olarak gönderilecektir.


☑ Uzlaşma standardı

Madencilik miktarınız (Yalnızca KYC sertifikalı olduğunuzda tanınır)

Ödül miktarı (Yalnızca KYC sertifikalı olduğunuzda tanınır)

Yönlendirme miktarı (Yalnızca önerilen kullanıcılar KYC sertifikalı olduğunda tanınır)

☆Nihai uzlaşma tutarı, kişinin ve önerilen kişinin KYC doğrulama sonucuna göre değişiklik gösterir.


☑ Para çekme programı

Kullanıcı tanımlama → Kilitleme (%40) → Yüz tanıma ve belge doğrulama → BCL mutabakatı uygulama → BCL cüzdan yatırma → BCL kişi cüzdanına veya kripto takasına para çekme

*Stake yapmak zorunlu değildir. Yalnızca kullanıcı isterse uygulayın.

*KYC ile ilgili kılavuz ayrı bir video olarak sağlanacaktır.


☆BCL Çekirdek Ekibi☆

Yorum Gönder

17 Yorumlar

  1. Bunlar projeyi düşünmuyor mu ya mexc listelemesi dediler ortada bişey yok artık bişeler yapsalar yatirimim var icerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bcl hakkında dikkat edilmesi gereken bir çok bilgi paylaştım. Her zaman eleştirilerimizi yaptık. Ancak BCL ekibi çok ulaşılmaz bir ekip. Ekibe ulaşamadığımı telegram kanalından bir çok kez açıkladım. Umarım projeyi batırmazlar ve Mexc listelemesini ertelemeden yaparlar. Uzun süre sabrettiğimiz ve madencilik yaparak beklediğimiz bu projeden para kazanmak istiyoruz. Umarım gidişat iyi olur. Sizin içinde kayıpsız kazançlı bir yatırım olmasını temenni ediyorum.

      Sil
    2. Umarım kısa sürede listeleme goruruz

      Sil
  2. Vurgun yapmasinlar hicbir mining para istemiyor , guvensiz geldi bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kripto paraların büyük çoğunluğu dolandırma üzerine kuruluyor. Buna en büyük örnek Terra Luna olayıdır. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor. Kripto ağları güzel bir teknoloji ancak kötü insanlar yüzünden Dünya da benimsenmesi ve hak ettiği değeri görmesi gecikiyor. Şuan olanlar kriptonun ortaya çıkışını sağlayan " Satoshi Ruhuna " aykırıdır.

      Sil
    2. 6 dolar dileneceklerine, kazıdığımız bcl lerden tahsil etsinler. Şu an için 1 bcl, 0,015 dolar. Hesaplayıp hesaptan tahsil etsinler

      Sil
    3. KYC ücretleri yine daha önce belirttiğimiz gibi BCL ekibi için iyi bir finansal kaynak. Bu paranın büyüklüğü hakkında bir çok örnek verdik. Bu yüzden önerdiğiniz şeyi yapmazlar. 2023 ve 2024 yılında BCL nin fiyat ve performansını yakından takip edeceğiz. Umarım hepimize kazanç sağlayan bir proje olur. Sabırla takip etmeye devam. :)

      Sil
  3. Valla hem borsa hem fiyat buralarda kaldığı sürece ben kyc yapmayı düşünmüyorum emeğimizi çöpe attık sayelerinde.! En azından paramız cebimizde kalsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kripto kışında olduğumuz için fiyatlar düşük olacaktır. Bir borsa listelemesi gelince ya da bir ortaklık olunca fiyata geçici etkisi olur. Kripto boğası gelene kadar bireysel yükselişler ile bu zaman geçecektir.

      Sil
  4. Bcl uygulamasını silmeyeceğim. Ama 6 dolarlık kyc de yapmayacağım. Belki birgün parayla kyc yapmayanların uygulamayı kullanan madencilerin yüzde 90 dan fazlasının kyc yapmadığını gördüklerinde o saçma 6 dolar almaktan vazgeçerler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 dolarlık ücret gerçekten fazla. Ancak ekip bu ücretin insanların kafasında soru işaretleri oluşturacağını düşünmemesi ve normal karşılanacağını düşünmesi de ilginç. 16 milyon dolar olmasa da 3 milyon dolar olsa ( 500 bin kişi KYC yapsa ) baya büyük bir gelir elde etmek demek. Umarım KYC yapmada ki azalmayı sahte hesapların ayıklanması olarak düşünmezler ve sizin dediğiniz gibi 6 dolarlık maliyetin insanlarda bıraktığı şüphe ve tedirginlik olarak düşünürler ve mantıklı çözüm üretirler. Temennimiz bu yöndedir.

      Sil
  5. Cengiz bey ilgi alaka ve bilgilendirmelerin için çokca teşekkür ederiz.. Bu BCL ekibinin büyük hatalarından biriside referans ile kazanılan BCL lerin verilmesi hususudur.. Arkadaşların çoğu gerçekten küstü, güvensizlik vs durumlarından dolayı takip bile etmiyorlar. Ping atıyoruz, rica ediyoruz güncelleme yapmıyorlar. Yani bu BCL airdrop sürecini bari hakkaniyetli yapsalar bu nebze olabilirdi. O yok, bu yok ver 6 dolar. Hele şu dönemlerde 1 dolar bile büyük bir tuzak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazılarımızı okuduğunuz için biz teşekkür ederiz. BCL ekibine ulaşamadığımı telegram kanalından bahsetmiştim. Türkiye de ki kullanıcıların sayısını bilmiyoruz ancak 50 bin kişi ya da altındaysa " ihmal edilebilir " olarak görülebiliriz. Yani 2 milyon 600 bin kişi yabancı kullanıcı onlara yeter. Daha önce de belirttiğim gibi 500 bin kişi KYC yapsa yine 3 milyon dolar bir gelir elde ediyorlar. Bu paranın hepsi KYC yapan şirkete ödenmez. Mutlaka BCL ekibinin kasasına girecek büyük bir para olacaktır. KYC sürecini takip edeceğiz sonuçta oluşan duruma göre tekrar karar almak lazım. KYC için eğer bir süre sınırı koyarlarsa bu sıkıntı çıkarabilir. Umarım başka hata yapmazlar. Ve MEXC borsa listelemesi ile bu işte ciddi olduklarını bize kanıtlarlar.

      Sil
  6. Merhabalar Mete Han Bey,
    Öncelikle bugüne kadar bize vermiş oldunuz bilgilendirmelerden dolayı size teşekkür etmek isterim. Ancak sürekli sürelerin uzatılması bir çok refimizin kaybedilmesine neden oldu ve BCL ekibine olan güven azaldı. Sizden anladığım kadarıyla BCL ekimi madencileri fazla umursamıyor.KYC gelince gerçekten de 6 dolar limitini aşağıya çekmesi gerekir. Buda madencilerin en doğal hakkı olması gerekir diye düşünüyorum. Tşk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazılarımızı okuduğunuz için biz teşekkür ederiz. 6 Dolarlık ücretin yüksek olduğuna katılıyorum ancak şuan ekip KYC sürecinde büyük bir azalma olduğunu fark ederse umarım bu hatasını ücreti aşağıya çekerek düzeltir. Ancak yabancı kullanıcıların hepsinin KYC yapıp yapmayacağını henüz bilemiyoruz. Süreci takip ederek göreceğiz.

      Sil
  7. Ben ve 6 arkadaşım kesinlikle kyc yapmayacağız.. bunlar resmen dolandirici imaji veriyorlar kendilerine 6 dolar isteyerek .pi network daha basarili ve sadece bir pi karşılığında kyc yaptim sorunsuz bir sekilde .. bitcoin legend guvenirligini yitiriyor .silmeyecegim uygulamayi dursun belki hatalarini anlayip alti dolardan vazgecerler .ya vurgun olacak yada batacak bunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda ki yorumlarımda bahsettiğim gibi. Ben KYC yapacağım ancak reflerimi KYC yapmaya zorlayamam. KYC sürecini takip edeceğiz ve sonuçlarını göreceğiz. Yazılarımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

      Sil