Kripto Bağış

OZOZ'un Ustası ( Master Of The OZ )

 OZOZ'un Ustası ( Master Of The OZ )


  Merhaba kriptoyu erken benimseyen ve kriptonun geleceğin kendisi olduğunu görebilen Kripto Dünyasının askerleri, 

Sizlere Aptos ağında güçlenen ve Aptos eko sistemin de ana ağa geçtiğinde adından söz ettirecek, umut vaat eden bir proje olan OZOZ NFT den bahsedeceğim.

1 Hafta önce Aptos test ağında 57 bin kişinin katıldığı ve 100 bin OZOZ NFT nin basıldığı bir etkinliğe katıldım. Aptos test ağının sınırlarını zorladık ve bu etkinlikte 255 OZOZ NFT bastım. ( Asıl amacım 1000 OZOZ NFT basmaktı (Biraz abartmış olabilirim ) ancak 57 bin kişi hem rakibim hem de ağı test eden arkadaşımdı. :)  ) Aşağıda Martian wallet ile bastığım 255 OZ NFT nin resmini paylaşıyorum.



Gördüğümüz gibi çok sevimli. :)  1000 OZ NFT basabilseydim isteyen arkadaşlara Aptos tesnette gönderebilirdim. :)

Ancak macera daha yeni başlıyor çünkü OZOZ NFT nin hikayesi de çok ilginç ve heyecan uyandırıcı. Bu hikayeyi sizlere paylaşıyorum.

" MARS İLE JÜPİTER YÖRÜNGELERİ ARASINDAKİ BİR YERDE


 Psyche uygarlığı, galaksideki en zengin gezegen olarak adlandırılan Dünya'dan 123 yıl önce ortaya çıktı. Psyche'nin yüzey sıcaklığının yeni ölçümleri, asteroitin değeri 10 kentilyon dolardan fazla olduğu tahmin edilen değerli metallerle dolu olduğunu gösteriyor. 

Ancak burada en değerli olarak kabul edilen malzeme, parayı ve nadir metalleri kendine çeken doğaüstü güçlere sahip olan OzOzOz adlı bir yaratıktır. Bu canlının en büyük aşkı ışıklı şeylerdir, tüm hayatlarını elmas, platin, altın ve gümüş toplamakla geçirirler... Nerede olurlarsa olsunlar, evrende saklı olan değerli maddelerin enerjisini tespit edip geri getirebilirler. 

OzOzOz türleri sahipleriyle birlikte yaşar ve mutlak sadakatle gönülden hizmet eder. Sahiplerinin malını her şeyden üstün tutarlar, dolayısıyla kendi malları gibi sahiplerinin mal varlığını korumak ve artırmak için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Bu sayede Psyche gezegeni giderek daha müreffeh hale geldi. 


Fakat Güneş Sistemi'nin oluşumu sırasında yaşanan büyük çarpışmalar nedeniyle OzOzOz, Psyche'den tamamen kaybolmuştur. Yıllar sonra araştırmacılar, ayırt edici seslendirmeleri sayesinde, cüce galaksi Henize'nin merkezindeki korkunç bir kara deliğin ağzına doğru sürüklenen OzOzOz'un izlerini keşfettiler. Kara deliğin ağzına yüzlerce uzay gemisi arama yapmak için gönderildi, ancak yalnızca biri evrendeki son 1000 OzOzOz'u güvenli bir şekilde toplayabildi. 

Ne yazık ki, Psyche'ye dönüş yolunda gemi bir göktaşı ile çarpıştı ve büyük bir patlamaya neden oldu. Dünya'ya düşen tüm OzOzOz yaratıkları kayboldu. Ve buradan, OzOzOz'u bulma macerası başlıyor... "

Yukarıda okuduğunuz gibi hikaye de bize bazı bilgiler veriliyor ( Son 1000 OZOZ gibi  :) ) 

OZOZ macerası başlamadan aklımıza bir sürü soru gelebilir ? ( Nasıl arayacağız ?, nasıl yakalayacağız ? bu soru pokemon tarzı bir şey olduğunu düşündüğüm için aklıma geldi :) ) Ve aklınıza gelen bir çok yeni ve ilginç sorular olacaktır.

OZ NFT ler ile staking yapılacağını ve NFT lerin satılacağı bir pazar yeri de olacağını web sitesinden biliyoruz.

Ayrıca proje de " Airdrop ve benzeri ödüller " olacağının sinyalini aldık. Bunun için discord da level alarak beyaz liste ( WL ) ve discord OG rolleri alarak dağıtılacak bir Airdrop ta öncelik ayrıcalığına ulaşabilirsiniz.

Not: Discord kanalına ait bu linkin 7 günlük süresi vardır. 7 gün dolduktan sonra link iptal olur. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız mutlaka yorum yaparak link güncellemesi talep ediniz. Bu linkten katılın. ---> https://discord.gg/dcNnp2GD

Daha fazla bilgi ve yeni gelişmeler olunca sizlere paylaşacağım




Yorum Gönder

0 Yorumlar