Kripto Bağış

BCL KYC Başlama ve Kuralları

BCL KYC Başlama ve Kuralları



KYC Sertifikasyonunun Amacı

BCL Vakfı, BCL'ye güvenilirlik sağlamak için KYC doğrulaması ile ilerler bulut sunucusu aracılığıyla tüm kullanıcılar tarafından mayınlı ( BCL madenciliği ).

Bu, bir kişinin bir cep telefonu ile mayın çıkardığı ( BCL madenciliği ) ve kanıtladığı bir süreçtir. Onların gerçek kişi olduğunu. Sahte hesaplar oluşturarak haksız kazanç elde edilmesini önlemek istiyoruz.

 Uygulamayı Güncelle(30 Eylül 2022_Ver 1.4.1.) Sabrınız için teşekkürler. 

KYC kimlik doğrulama teknolojisini, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir KYC özel şirketi olan Passbase ile teknik bir anlaşma yoluyla geliştiriyor ve güncelliyoruz. 

Pasaportta teknik bir sorun yok ama her ülkenin sürücü belgeleri ve nüfus cüzdanları çeşitli şekillerde üretiliyor, bu yüzden onları AI ile tanımak zor oldu. 

Kore ve Japonya gibi bazı ülkelerde dil tanıma için veri eksikliği nedeniyle Passbase, AI tanıma sonrasında görsel doğrulama istedi. Ayrıca, Oylama Kimliği, kullanıldığı ülkelerde sınırlıdır ve AI teknolojisini uygulama maliyeti yüksektir, bu nedenle manuel sertifikalandırma yöntemi uygulanmıştır.

 Lütfen KYC sonuçlarıyla ilgili geri bildirimin bu nedenle gecikebileceğini anlayın. Gelecekteki veriler biriktikçe, daha hızlı hale gelir. 

Passbase KYC kılavuz dili yalnızca 13 dili destekledi, ancak birkaç video konferanstan sonra 20 dile genişletildi. 

☆KYC sertifika sahibi için en son uygulamayı (Sürüm 1.4.1) güncellemelisiniz☆ 

Uygulama güncellemesinin Google ve Apple tarafından doğrulanması 3-5 gün sürer. Lütfen aşağıdaki gibi KYC doğrulama sürecine bakın. 

☑️ KYC Yöntemi 

1. Devam etmek için açılır talimatları izleyin. Uygulamada profili güncelleyin → kilitleme (%40) ve ödeme → KYC sertifikası (Passbase Aracı) 

2. KYC süresi gerekli -. İngilizce konuşulan ülkeler: 3 ila 30dk -. Dil tanımanın zor olduğu ülkeler: 48 saat (AI tanıma + manuel tanıma) 

3. KYC ücreti : 6$ -. Kredi kartı ödemesi -. Gelecekte geliştirilecek diğer ödeme yöntemleri 

4. BCL'nin uzlaşma zamanı -. KYC doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar -. Manuel Uzlaşma ve Ödeme (2~3 hafta) *Mutabakatla ilgili veriler toplandıktan sonra otomatik takas 

5. KYC sonucunun geri bildirimi -. Uygulamanın üst kısmındaki bildirim 

6. KYC için BCL Ödülleri(150BCL) KYC'den sonra BCL ödemesi yapıldığında airdrop 

7. KYC Kılavuzu Önümüzdeki hafta yayınlanacak 


BCL sitesinde KYC sayfasını açmak için bu linke tıklayın. https://bitcoinlegend.org/kyc

İngilizce sayfayı translate ile çevirin. Ve KYC de uymanız gereken kurallara dikkat edin. Biz Türkçe ye çevirdiğimiz sayfanın resmini aşağıda paylaşıyoruz. Diğer yapmanız gerekenleri telegram kanalından bahsetmiştim bu yüzden burada tekrar bahsetmeyeceğim.



☑️ NFT Darphanesi ve ifşa 

NFT 1. beyaz liste alıcıları için çok üzgünüm. 

1. Gecikme nedeni Kahraman karakterlerin ve kripto para cüzdanının eklenmesi 

2. Kahraman karakterleri: 2 →5 Kahraman 

3. Kripto para cüzdanı Metamask, Trust wallet +@(cüzdan bağlı) 

4. Gelecek programı NFT önümüzdeki hafta yeniden inşa edilecek ve ödemesi yapılacak. Bundan sonra, beyaz liste programı gözden geçirilecek ve yayınlanacaktır. 

5. Darphane sitesi Bu geçici bir URL adresidir ve önümüzdeki hafta resmi olarak kullanıma sunulduğunda şirket etki alanının bir alt menüsüne dönüştürülecektir.


NFT sürecinde bir aksama olduğu için yukarıda ki ek bilgiyi de BCL geliştirici ekibi paylaştı.

Bizim için önemli olan KYC süreci ve kazandığımız BCL lerin madencilere ödenmesidir. Ayrıca Mexc borsa listelemesi de bizim için önemli bu yüzden süreci takip edeceğiz. BCL uygulaması 1.4.1 versiyon yayınlandığı zaman hemen güncelleyin ve KYC yapacak arkadaşlar verilen bilgiler doğrultusunda kurallara uyarak KYC lerini tamamlasınlar.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Kyc yapildiktan sonrada kazim yapilabilecek mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madencilik 10 milyon kullanıcı sayısına ulaşıncaya kadar devam edecek. Tabi bu kural değişmezse.

      Sil
  2. Kyc ne zaman bitecek ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KYC madencilik bitene kadar devam eder ancak büyük bir yığılma olursa geçici olarak yığılma azaltılıncaya kadar durdurabilir. Tabi BCL geliştirici ekibinin ve KYC şirketinin başka sorunlar yaşaması durumunda da durdurulabilir. ( Bunlar tahmindir. ) Temenimiz bu tür sistem sorunları olmadan KYC nin kullanıcılar tarafından tamamlanmasıdır.

      Sil