Kripto Bağış

Şeytan Nasıl Ölecek..! " Yanına yetmiş bin zebani melek al. Hepsi de öfke ve kin dolu olsunlar."

Şeytan Nasıl Ölecek..! 2. Bölüm Son.


 İlk 1. bölüme bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://6yolunbilgesi.blogspot.com/2020/06/seytan-nasl-olecek-bugun-sana-gazap-ve.html

Azrail (A.S.) , yeryüzüne öyle bir şiddette iner ki, yedi kat sema ehli ve yedi kat yer ehli onu, o hali ile görseler, görme dehşetinden erirler.

Azrail (A.S.) , İblis'i yakalar, onu bir sarsar. İblis bu sarsıntı ile bayılır. İblis can korkusu ile hırlar ve onun bu hırıltısını doğu ve batı ehli duyacak olsa o hırıltının şiddetinden ölürler.

Azrail (A.S.) şöyle der;

" Dur ya Melun! Bugün sana alçaltıcı ölümün azabını taddıracağım. Bu acı azdırdığın kimselerin sayısı kadar olacaktır. Ne kadar yaşadıysan, kaç nesli doğru yoldan ayırıp sapkınlığa sürüklediysen, Cehennem de sana arkadaşlık edeceklerin sayısı kadar olacaktır. Bu vakit sana verilen sürenin bitiş vaktidir ve benden kaçış yoktur..! "

İblis, zamanı ve mekanı aşıp doğuya kaçar, bir bakar Azrail (A.S.) karşısında.

Denize saklanmaya çalışır, yine Azrail (A.S.)'ı karşısında görür. 

Deniz, o melunu saklamak istemez, yeryüzü de onu saklamak istemez, onu saklayacak ne bir sığınak ne de bir korunma yeri yoktur. Devamlı kaçar ancak kurtuluş yönü ve yolu yoktur. Çünkü Araf Suresinin 14. ve 15. ayetinde belirtilen süre bitmiştir..!

En son olarak Dünya'nın ortasına, Adem (A.S.)'ın mezarına gelir.

Şöyle der;

  " Ey Adem! Senin yüzünden, ALEMLERİN RABBİ YÜCE ALLAH AZZE VE CELLE'nin huzurundan kovuldum, Rahmetinden uzaklaştım ve gazaba uğradım. Keşke sen hiç yaratılmasaydın ben senden daha hayırlıydım..! " 

Sonra Azrail (A.S.)'a bakarak şöyle der ;

Hangi kadehle bana içireceksin ? ( Yani hangi azapla canımı alacaksın ? )

Azrail ( A.S.) , " Leza Cehenneminin kadehi ile canını alacağım..! "

( Yani Tüm Cehennem ehlinin azabı ne kadarsa o kadar, Sekar Cehennemi, Cahim Cehennemi ve diğer katları ile kat kat alacak..! )

Bunu duyan İblis yerde debelenmeye başlar ve hırıltı çıkarmaya devam eder. Sonra tekrar kaçmaya çalışır ilk doğuya kaçar, sonra batıya kaçar. Azrail (A.S.)' dan kaçışın olmadığını anlayınca sonunda Adem (A.S.)'ın Cennetten indirildiği yere gelir, işte o zaman zebani köpeklerine yakalanır. Yer ateş koru gibi kaynar.


Zebaniler onu tutarlar ve köpeklere verirler. O Melun, can çekişme ve azap içinde, YÜCE ALLAH'ın dilediği zamana kadar kalır. 

Sonra Adem ve Havva'ya şöyle denilir ;

" Düşmanınız İblis'in haline bir bakın, Ona inen azabı görün. Alçaltıcı ölümün azabını nasılda taddırıyoruz. "

Onun alçaltıcı ölüm azabının şiddetini gördüklerinde şöyle dua ederler ;

" RABBİMİZ YÜCE ALLAH, bize nimetini tam verdin. "


SON SÖZ; Melun Şeytan'ın, Adem (A.S.)'ın mezarında söylediklerine dikkat edin..! Hala hatayı kendinde değilde başkasında arıyor..! İşte maalesef bu gaflete ortak olan insanların çoğunlukta olduğu bir Dünya da yaşıyoruz..! Yani her zaman haklı olanlar kusursuz olanların Dünyasında.

Bu ACİZ FAKİR KUL'un duası da şudur; " ALEMLERİN RABBİ YÜCE ALLAH AZZE VE CELLE RABBİMİZ, Rahmetin ile muamelet et, Rahmetinden ayırma, Rahmetinle kuşat. İNŞAALLAHU TEALA AMİN.




Yorum Gönder

0 Yorumlar